Om du har köpt en biljett till Gröna Lund, Kolmårdens Djurpark eller Skara Sommarland sommaren 2024 - då kan du få 30% rabatt på din biljett om du köper en biljett till oss på Furuviksparken sommaren 2024. Du finner er rabattkod under Mina Sidor - Dina rabattkoder. 


Så gör du:


  • Gå in på furuvik.se och klicka dig till fliken biljetter.
  • Välj datum och lägg biljetten i varukorgen.
  • När du kommer till kassan anger du din rabattkod i rutan för rabattkod.
  • Nu har du sparat 30% på din biljett.



Erbjudandet gäller exklusivt för dig som köpt en endagsbiljett till ordinarie pris via gronalund.com, kolmarden.com eller sommarland.se. Om det inte finns någon rabattkod på Mina sidor för biljetten du köpt, är den inte giltig för rabatt på annan park. 


Erbjudandet gäller inte för redan rabatterade biljetter,  års- eller säsongskort, tvådagsbiljetter, dagar när parken är abonnerad eller biljetter i paket. Om du har fler biljetter från våra systerparker anger du en rabattkod per köp. Rabattkoden kan bara användas en gång och kan ej läggas till i efterhand. Erbjudandet gäller under sommarsäsongen 2024. Se respektive parks hemsida för exakta öppettider. Erbjudandet gäller med reservation för förändringar, skrivfel eller tekniska fel.